Het verschil tussen Ayla en Ayla


Deze website schiet een beetje heen en weer tussen eerste- en derde persoon enkelvoud; met een reden natuurlijk. Want ondanks dat ik iedereen een eigen Ayla wens, ben ik zelf ook Ayla. Zonder lidwoord.

Het verschil is dat 'een Ayla' het concept van mijn bedrijf is; een assistent die helpt met je tijdrovende en/of vervelende taken. Dit idee is ontstaan uit de wil om de wereld leuker te maken, want als iedereen een Ayla zou hebben dan zou het voor iedereen zoveel leuker zijn.

Wanneer je met mij in contact komt blijkt dat ik in real life heel normaal over mezelf praat. Ik ben Ayla; mens, in plaats van virtueel poppetje.

Virtual assistant Ayla

Hoe ik VA ben geworden


The road to success is always under construction.

Na een forse burn-out werd ik gedwongen om weer eens heel goed naar mezelf te gaan luisteren. Niet laten leiden door 'mooie carrièremogelijkheden' of 'goed voor op je C.V.', maar echt door wat ik zelf wil en kan.
Mensen helpen is wat ik altijd doe. Anderen inspireren zich ook beter te voelen is wat ik wil. Financiën, teksten, dienstverlening, ondersteuning van ondernemers; dat is wat ik kan.

Toen ik dat samenvoegde en erbij optelde dat ik het beste werk vanuit huis, op uren die ik zelf bepaal, kwam ik erachter dat ik gemaakt ben voor het vak van virtual assistant. Sterker nog: ik kwam erachter dat ik het al deed, gewoon voor de lol. De scriptie van een vriendin redigeren, de administratie van een bevriend warhoofd en teksten voor een blog.

Werken als virtual assistant is voor mij het leukste wat er is. Als sparring partner van ondernemers hen helpen weer lol te krijgen in hun bedrijf, dat geeft mij enorm veel energie!

Wat je écht moet weten


Wanneer je iemand aanneemt in je bedrijf dan kijk je naar het C.V.
Mijn volledige professionele profiel vind je hier, maar ik zal je vast wat info over mezelf geven:


  • Gestudeerd aan Hotelschool Den Haag, een beetje langer dan normaal omdat ik nog 1 jaar een bestuursfunctie heb gedaan.
  • Mijn stages deed ik bij Disneyland Parijs en een events management company in Vancouver
  • Icon List Item 3

Meten is weten


Ik denk dat iedereen het fijn vindt om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Wat heb je aan elkaar? Hoe communiceer je het beste met elkaar? Wat is iemands favoriete werkwijze?

Gelukkig zijn er helderdere geesten dan ik (geweest) die hier allerlei mooie maatstaven voor bedacht hebben. En laat het nou zo zijn dat ik gek ben op allerlei testjes en inzichten in mijn eigen hoofd. Hieronder zie je dan ook op verschillende manieren uitgelegd wie ik ben: